René

‘René van Beeten is de meest bekende imitator van André Hazes. Radio, TV en andere media hebben René bestempeld als beste imitatie van de populaire volkszanger, mede door zijn originele Amsterdamse accent.
Dankzij zijn enthousiasme, gedrevenheid en uiteraard het grote Hazes repertoire zorgt Rene altijd voor een gezellig meezingfestijn. Eerder stond René o.a. al in voorprogramma’s van o.a. Jan Smit en Guus Meeuwis. Ook is René te bewonderen op het witte doek. Plan C en de Marathon. In 2015 is René te zien in een klein rolletje in de film Schone Handen. Voor deze film heeft hij ook een rol gespeeld als soort van dialect coach voor de acteurs.

Ook speelt René mee in verschillende commercials.

Rene als Arie in de lotto commercial

Diverse nationale en lokale media, zoals BNN, RTL4, NCRV, AT5, TV Oost, e.v.a. hebben al aandacht besteed aan deze vertolker van het levenslied. In september 2009 stond René met 2 volle pagina’s in de Aktueel.

Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid. Gewapend met zijn eigen stem en echte pure emotie weet René je mee te voeren met nummers als Bloed, zweet en tranen, zij gelooft in mij, de vlieger en vele andere Hazes klassiekers.

Natuurlijk is André Hazes niet te vervangen maar voor een echte live beleving is René absoluut de beste keuze.